Precizări necesare

Eu nu-s decât un sac de îndoială

Şi dacă-n vremea asta plină de sminteli

Se va-auzi şi ale gândului mele păreri

Să fie spre-nsănătoşirea lumii, cu sfială!…

Acest blog este dedicat frumuseţii (de orice factură) şi „binecuvântărilor” ei, pentru a încerca, ca prin frumuseţe, să îndreptăm această viaţă, tot mai aprig atrasă spre hidos (urât).

De ce „adzidus” ?

Pentru că „adzidus” (a se citi „aţidus”) este marca mea, este cuvântul care mă reprezintă, este „numele” după care mă identifică toţi cunoscuţii. Este re-numele (ca să nu spun argonic „porecla” :D) pe care am primit-o de la colegii de liceu şi pe care mi-am însuşit-o sincer, ca un mod de a fi unic şi cunoscut de cei dragi! De aceea, şi acest blog, ca multe alte lucruri ale vieţii mele, poartă amprenta „aţidică” a fiinţei mele!

Despre autenticitate

Creaţiile de aici (atât cele literare, cât şi fotografice sau de orice altă natură) sunt originale întru totul. Ele aparţin autorului şi administratorului acestui blog, care vă mulţumeşte anticipt, pentru răgazul (şi uneori, efortul) de a le fi citit![*]

Ele încearcă să aducă, pe cât este cu putinţă şi în limitele pe care le am, o fărâmă de admiraţie, de apreciere a valorilor, de încurajare şi de înmulţire a lucrurilor cu adevărat deosebite şi folositoare din viaţa noastră! De aceea, pe lângă invitaţia de a lăsa (posta) un comentariu privind acest blog (pozitiv sau negativ), vă fac şi rugămintea de a oferi, la rândul dvs., cât mai des, „părticele” de bucurie, de încântare, de reverie, atât sufletului şi vieţi dvs., cât şi celor apropiaţi şi dragi.

Pentru că, în orice condiţii am trăi, viaţa este, totuşi, frumoasă, tocmai pentru că este un dar de Sus şi nu există altceva asemănător!

Câteva reguli de bază:

De asemenea, mai sunt şi câteva reguli de ţinut minte, pe care aş dori să le respectaţi:

– accept orice sugestie şi reclamaţie pe adresa blogului, legat atât de conţinut, cât şi de partea grafică a acestuia, numai dacă este logică şi motivată!

– vă rog să fiţi decenţi în exprimare! (acest blog nu doreşte a cenzura niciun comentariu, dar în calitate de administrator, îmi voi exprima dreptul de „veto”, ori de câte ori bunul simţ o va cere!).

– comentariul dvs. nu trebuie să conţină e-mail-uri, adrese de site-uri, sau URL-uri/ URI-uri către alte site-uri!

– nu folosiţi în exces emoticon-uri ori alte simboluri; comentaţi, vă rog la obiect, fără a încerca a face publicitate unor alte site-uri, produse, servicii etc.

– nu răspuns la noi Id-uri de mess (nu pentru că nu aş fi sociabil, ci pentru că timpul pe care îl am la dispoziţie nu îmi permite acest lucru! De altfel, comentariile pe care mi le lăsaţi reprezintă „dialogul” dintre noi! )

– nu fac schimb (exchange) de adrese http, pentru că acest blog nu a fost creat în acest sens şi nu are intenţia de a face publicitate cuiva! Oricum, cele pe care le voi considera potrivite şi intersante, le voi promova!

– dacă v-a plăcut acest blog, povestiţi-le şi prietenilor sau altor persoane despre el!


[*] În cazul studiilor, acestea pot avea statutul de „compilaţie” şi, nefiind un blog „academic”, nu voi posta aici, întreaga listă de bibliografie consultată ori sursele de inspiraţie!

De asemenea, acolo unde apar articole, poze ca provenite din alt loc, voi avea bunul simţ să le menţionez sursa, ori, eventual să semnalez numele/ adresa url etc.

Reclame

3 comentarii »

  1. Stefan Said:

    🙂
    interesant ceea ce citesc despre tine

  2. Alexander leg. a V a Macedonica Said:

    Constandin Portase ot Puteni ! A existat cu adevarat si-a fost capitanul celor 80 de calarasi din targul Puteni [1774] , a detinut mare parte din mosia Mandresti !


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: